Hari ni akak berpeluang menambah sedikit ilmu di BTPN Selangor… tambah ilmu ni jangan kira dengan siapa dan di mana… yang penting kita betul-betul nak belajar…

Apa ilmu yang akak belajar hari ini?

Ada dua ilmu dapat hari ni… satu ilmu macam mana nak streaming ke youtube guna OBS tanpa membebankan laptop… menarik kan?

Satu lagi ilmu macam mana nak link blog dengan media sosial… macam akak ada facebook, twitter dan linkedin… so bila akak tulis kat blog ni… dia akan secara automatik post ke facebook, twitter dan linkedin akak… ha ni yang korang baca ni auto lah… so lepas ni boleh laaa mudahkan kerja akak… tak gitu?

Apa pun, jom sama-sama upgrade ilmu… tak rugi bila kita upgrade ilmu ni… dan kalau ada sapa nak belajar boleh pm yer… InsyaAllah kalau kita sebarkan, ilmu kita akan bertambah… jangan pernah kedekut ilmu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *